Конкурс!

Копнеж за ученическо творчество

Като част от седмия Фестивал на българското образование (http://edufest.info) , фондация „Човешката библиотека“ (http://choveshkata.net/blog/), фентъзи клуб „Светлини сред сенките“ (http://bgf.zavinagi.org/index.php/Клуб_Светлини_сред_сенките), електронно списание SciFi.bg (http://scifi.bg/) и ученически клуб по журналистика „6+“ канят всички пишещи ученици да участват в

Копнеж за ученическо творчество

Участниците могат да изпращат разкази, стихотворения, есета, пиеси или откъси от по-дълги текстове. Темата е свободна. Ние копнеем само да си личи, че ви вълнува.

Молим всеки участник да събере текстовете си в един файл – в RTF, ODT, TXT, DOC или DOCX формат. Общата дължина на текстовете може да бъде до 9 хиляди знака (включително интервалите).

Файловете трябва да са анонимни. Личната си информация (име, възраст, клас, училище, град) пращайте отделно, в текста на самия имейл.

Краен срок за пращане: 8 април 2012.

Наградите ще бъдат обявени на Фестивала на българското образование (20–22 април) и включват книги от Човешката библиотека (хартиени и електронни), публикация онлайн и участие в писателски работилнички на живо, по време на самия фестивал и след това.
—————————————————————————-

Бележка от Miss Magie: Ако имате нужда от помощ за проверка на написани вече ваши творби или за написването на такива- само кажете. Аз съм печелила награди от “Човешката библиотека”, а и сме организирали събития заедно- заслужава си да се пробвате, а ако повече хора от клуба се включат можем заедно да идем на Фестивала на образованието, за да си получите наградите, а защо не и да организираме или направим нещо интересно!

Разпространете и до останалите 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s