Конкурс за снимка :)

На 20, 21 и 22 април 2012 г., в околното пространство на НДК, ще се състои VІІ Фестивал на българското образование (www.edufest.info).
Един от атрактивните елементите на Фестивала ще бъде 
изложба на ученически авторски фотографски творби на Моста на влюбените (зад НДК). Изложбените конструкции на моста позволяват да бъдат представени 120 снимки във формат 70х50 см, и те ще бъдат избрани от всички получени изображения от компетентна комисия. Авторите, чиито снимки бъдат включени в изложбата, ще получат сертификати за участие и покани за фотопленери, ще бъдат връчени и няколко предметни награди. 

За участие в изложбата е необходимо всеки автор да изпрати по електронната поща свои снимки (не повече от 10 бр.), във файлов формат JPG, цветови модел RGB, обем на файла минимум 2.4 MB и максимум 14 MB. В отделен файл (формат DOC) ще помолим да бъде описана следната информация: трите имена на автора, училище и клас, име на фотоклуба и име на ръководителя, електронни адреси и телефони за връзка. По желание снимките могат да бъдат озаглавени и/или придружени с кратки (до 2-3 изречения) коментари. Снимките трябва да бъдат изпратени на електронен адрес photographic.bridge@gmail.com до 24 часа на 12.04.2012. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s